Menu

Semantische Search training

Welke stappen moet u ondernemen nadat uw business op het web flink is gaan groeien,? Hoe meet u uw succes? En wat is de beste garantie om uw succes te behouden? Het antwoord op deze vragen ligt altijd besloten in kennis en vaardigheden van uw zelf en van uw eigen medewerkers.

 Of het nu gaat om het nemen van besluiten, het verstevigen van uw onderhandelingspositie met ontwikkelaars, of het in huis uitvoeren van alle SEO werkzaamheden zelf, in alle gevallen bent u beter uit door voorbereid te zijn op uw missie.

Een training van SemaSearch is altijd maatwerk en direct op uw behoefte afgestemd. De technische aspecten geven u een diepe inkijk in de webmaster richtlijnen van Google. Die zijn bepalend voor een optimale indexering.

In het volgende onderdeel behandelen we het sociale signaal. Daarin komen aan bod het vaststellen van de voor uw doel bepalende beïnvloeders en de strategie om connecties te maken.

Het derde deel omvat marketing en organisatorische aspecten. Het behandelt zaken als aan welke richtlijnen moet de content voldoen, wie het gaat produceren en hoe zorgen we voor continu├»teit in de uitingen. Het managen, de controle op de inhoud en het proces staan centraal.