Menu

Online een reputatie opbouwen

Effectief omgaan met content

effectief omgaan met content
De dynamiek van uw gedrag bepaalt uw reputatie op het web. Door het plaatsen van content kan uw merk zich laten zien. Met de kwaliteit van de content en hoe u die distribueert onderscheidt uw merk zich. Denkhiervoor als een uitgever; de communicatiemix bestaat nu uit eigen, betaalde en verdiende media is zeer breed. Het bereik en de context bepalen de waarde van hoe de ontvanger de boodschap ziet.

concurrentie voordeel

Belangrijk concurrentie voordeel

Informatie, opinies, advies, contact en ideeën zijn de content. In vele vormen van tekst, video, audio en infographics zijn ze een stroom van boodschappen die u gaat zenden. Het op de juiste plaats brengen van de content en die op in de juiste fase van de koopcyclus van de klant laten zien, maakt dat al uw inspanningen echt effect hebben. Het levert u een belangrijk concurrentie voordeel op.

Authentiek blijven

Het internet is een semantisch web van mensen en hun relaties geworden. In deze digitale wereld draait het om de inhoud van uw connecties en de inhoud van uw eigen identiteit. U moet dus vooral uw eigen unieke verhaal vertellen. Blijf echt authentiek. Maak heldere content en probeer daarmee betrokkenheid te creëren. Zorg dat er een beleving gaat ontstaan.

Im real

Reputatie opbouwen

Het grote verschil met de offline wereld is dat reputaties van het ene platform portable zijn en zo meegenomen kunnen worden naar een ander netwerk. De content die u plaatst maakt uw merk zichtbaarder en draagt direct bij aan het vormen van het digitale imago. Een sterk imago en de waardering die hiervan het gevolg is, zijn uitermate belangrijk voor het vertrouwen in uw merk. Ze zorgen voor een krachtige positie in uw markt.

Loesje betrokken

Last modified onmaandag, 02 februari 2015 12:45
Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top